Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Bigovo — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30.6°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 17°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 8.4°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 2.9°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.2°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.9°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 165.8 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 19.5 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!