Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Ada Bojana — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 31°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 22°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 9.9°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 6.5°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.5°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.3°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 172 mm It kacatet dina Januari. Présipitasi minimum — 14.6 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!