Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Abdas Venere — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 19.3°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 9.9°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 5.7°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.4°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.2°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 91.7 mm It kacatet Baris. Présipitasi minimum — 20.3 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!