Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Pesaro — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.5°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 22.1°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 9.9°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 7°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.1°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 10.2°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 74.4 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 12.3 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!