Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Padova — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30.5°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 20.4°C Juli. Rata hawa poean minimum — 7.3°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 3.5°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.1°C tetep Juli. Rata hawa minimum cai — 8.3°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 71.8 mm It kacatet Mei. Présipitasi minimum — 24.9 mm It kacatet Desember.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!