Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Olbia — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.6°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 21.6°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 12.5°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 7.4°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.6°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.4°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 55.3 mm It kacatet Baris. Présipitasi minimum — 5.4 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!