Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Olbia — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.8°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 21.7°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 12.5°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 7.4°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.7°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 13.4°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 56.8 mm It kacatet Nopember. Présipitasi minimum — 8.6 mm It kacatet Juli.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!