Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Milano — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.3°C Juli. Rata hawa peuting maximum — 18.9°C Juli. Rata hawa poean minimum — 6.4°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 2.3°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 131.3 mm It kacatet Mei. Présipitasi minimum — 45.3 mm It kacatet dina Januari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!