Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Milano — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.5°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 19.4°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 6.5°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 2.5°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 132.6 mm It kacatet Nopember. Présipitasi minimum — 42 mm It kacatet dina Januari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!