Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Maiori — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 31.3°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 20°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 11.1°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 6.2°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.6°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 14.2°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 86.8 mm It kacatet Pebruari. Présipitasi minimum — 25.8 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!