Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Maiori — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 31.6°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 20.7°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 11.5°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 6.9°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.5°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 14.2°C tetep Baris.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 107.8 mm It kacatet Baris. Présipitasi minimum — 23.7 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!