Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Maiori — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 31.6°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 20.7°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 11.3°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 6.5°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 26.4°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 14.3°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 84.8 mm It kacatet September. Présipitasi minimum — 23.7 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!