Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Lignano — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.9°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 18.8°C Juli. Rata hawa poean minimum — 6.9°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 2.3°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.7°C tetep Juli. Rata hawa minimum cai — 9.1°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 123.2 mm It kacatet September. Présipitasi minimum — 43.5 mm It kacatet Desember.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!