Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Lignano — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 29.3°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 18.2°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 7.2°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 2.4°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.7°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 9.2°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 104 mm It kacatet Nopember. Présipitasi minimum — 47.8 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!