Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Lignano — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 30°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 19.2°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 7.1°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 2.8°C dina Januari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 25.9°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 9.1°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 133.2 mm It kacatet Nopember. Présipitasi minimum — 54.1 mm It kacatet Agustus.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!