Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Odense — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 20.3°C Juli. Rata hawa peuting maximum — 15.6°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 3.5°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 1.2°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 18°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 2°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 59.7 mm It kacatet Agustus. Présipitasi minimum — 28.4 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!