Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Herning — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 20.1°C Juli. Rata hawa peuting maximum — 13.7°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 2.7°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 0.3°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 18.6°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 1.3°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 88 mm It kacatet Agustus. Présipitasi minimum — 40.2 mm It kacatet April.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!