Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Frederikshavn — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 19.4°C Juli. Rata hawa peuting maximum — 15.6°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 3.1°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 1.3°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 17.7°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 2.8°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 86.4 mm It kacatet Agustus. Présipitasi minimum — 30.6 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!