Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Kopenhagen — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 20.6°C Juli. Rata hawa peuting maximum — 16.3°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 2.8°C Pebruari. Rata hawa peuting minimum — 0.7°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 18.2°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 1.7°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 67.6 mm It kacatet Agustus. Présipitasi minimum — 30 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!