Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Aarhus — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 20.7°C Juli. Rata hawa peuting maximum — 14.7°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 3.2°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 0.8°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 17.9°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 1.8°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 70.8 mm It kacatet Juli. Présipitasi minimum — 29.5 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!