Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Aalborg — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 20.7°C Juli. Rata hawa peuting maximum — 14.4°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 2.9°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — 0.7°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 19.2°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 0.7°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 81.2 mm It kacatet Agustus. Présipitasi minimum — 34.6 mm It kacatet April.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!