Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Spindleruv Mlyn — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 19.8°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 14.3°C Agustus. Rata hawa poean minimum — -2.1°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -3.7°C Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 185.1 mm It kacatet Juli. Présipitasi minimum — 48.6 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!