Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Podebrady — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 24.5°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 15°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 0.5°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -2.2°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 70.1 mm It kacatet Mei. Présipitasi minimum — 25.7 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!