Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Olomouc — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 25°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 14.6°C Agustus. Rata hawa poean minimum — -0.5°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -3.5°C dina Januari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 54.9 mm It kacatet Juli. Présipitasi minimum — 21.6 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!