Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Frantiskovy Lazne — cuaca ku bulan

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 22.3°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 13.1°C Agustus. Rata hawa poean minimum — 0.1°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -3.2°C Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 85.8 mm It kacatet Juli. Présipitasi minimum — 33.7 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!