Nagara Popular

Bahrain — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Bahrain
suhu cai Bahrain (ayeuna bulan)
Muharraq 32.9 °C
Al-Manamah 32.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!