Nagara Popular

Bahama — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Bahama
suhu cai Bahama (ayeuna bulan)
Grand Bahama 28.6 °C
Freeport 28.4 °C
Nassau 28.2 °C
New Providence 28.2 °C
Andros 28.1 °C
Mneh 27.9 °C
Kapuloan Abaco 27.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!