Nagara Popular

Bahama — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Bahama
suhu cai Bahama (ayeuna bulan)
Andros 26.8 °C
New Providence 26.6 °C
Nassau 26.4 °C
Mneh 26.4 °C
Freeport 26 °C
Kapuloan Abaco 25.9 °C
Grand Bahama 25 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!