Nagara Popular

Bahama — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Bahama
suhu cai Bahama (ayeuna bulan)
Andros 24.5 °C
Freeport 24.4 °C
New Providence 24.4 °C
Nassau 24.3 °C
Mneh 24.3 °C
Kapuloan Abaco 23.9 °C
Grand Bahama 23.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!