Nagara Popular

Bahama — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Bahama
suhu cai Bahama (ayeuna bulan)
Andros 25.8 °C
New Providence 25.6 °C
Nassau 25.4 °C
Mneh 25.4 °C
Freeport 25.2 °C
Kapuloan Abaco 25 °C
Grand Bahama 24 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!