Nagara Popular

Bahama — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Bahama
suhu cai Bahama (ayeuna bulan)
Grand Bahama 29.6 °C
Freeport 29.4 °C
Nassau 29.4 °C
New Providence 29.4 °C
Andros 29.2 °C
Kapuloan Abaco 29.1 °C
Mneh 29.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!