Nagara Popular

Bahama — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Bahama
suhu cai Bahama (ayeuna bulan)
Andros 28.6 °C
New Providence 28.5 °C
Nassau 28.4 °C
Mneh 28.4 °C
Freeport 28.2 °C
Kapuloan Abaco 28 °C
Grand Bahama 27.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!