Nagara Popular

Azerbaijan — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Azerbaijan
suhu cai Azerbaijan (ayeuna bulan)
Lankaran 27.7 °C
Astara 27.6 °C
Neftcala 27 °C
Lobkatan 26.1 °C
Baku 26.1 °C
Mardakan 25.7 °C
Sumgayit 25.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!