Nagara Popular

Azerbaijan — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Azerbaijan
suhu cai Azerbaijan (ayeuna bulan)
Astara 9.3 °C
Lankaran 9.1 °C
Neftcala 8.9 °C
Lobkatan 7.6 °C
Baku 7.6 °C
Mardakan 6.7 °C
Sumgayit 6.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!