Nagara Popular

Azerbaijan — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Azerbaijan
suhu cai Azerbaijan (ayeuna bulan)
Lankaran 19.7 °C
Neftcala 19.5 °C
Astara 19.4 °C
Lobkatan 18.2 °C
Baku 18.2 °C
Mardakan 16.4 °C
Sumgayit 15.9 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!