Nagara Popular

Azerbaijan — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Azerbaijan
suhu cai Azerbaijan (ayeuna bulan)
Astara 16.8 °C
Lankaran 16.1 °C
Neftcala 15.6 °C
Lobkatan 14.3 °C
Baku 14.1 °C
Mardakan 13.5 °C
Sumgayit 13.3 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!