Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Liechtenstéin — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 21.8°C Agustus. Rata hawa peuting maximum — 9.3°C Agustus. Rata hawa poean minimum — -0.4°C dina Januari. Rata hawa peuting minimum — -7.4°C Pebruari.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 19.3°C tetep Agustus. Rata hawa minimum cai — 4.4°C tetep Pebruari.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 130.3 mm It kacatet Juni. Présipitasi minimum — 59.3 mm It kacatet Pebruari.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!