Nagara Popular

Austria — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Austria
suhu cai Austria (ayeuna bulan)
Lech 4.9 °C
Sankt Anton 4.9 °C
Liechtenstéin 4.9 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!