Nagara Popular

Austria — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Austria
suhu cai Austria (ayeuna bulan)
Liechtenstéin 12.3 °C
Lech 12.3 °C
Sankt Anton 12.3 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!