Nagara Popular

Austria — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Austria
suhu cai Austria (ayeuna bulan)
Liechtenstéin 9.6 °C
Lech 9.6 °C
Sankt Anton 9.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!