Nagara Popular

Arménia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Arménia
suhu cai Arménia (ayeuna bulan)
Yérévan 6.2 °C
Jermuk 6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!