Nagara Popular

Arménia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Arménia
suhu cai Arménia (ayeuna bulan)
Jermuk 15.5 °C
Yérévan 15.2 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!