Nagara Popular

Arménia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Arménia
suhu cai Arménia (ayeuna bulan)
Jermuk 19.6 °C
Yérévan 19.4 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!