Nagara Popular

Arménia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Arménia
suhu cai Arménia (ayeuna bulan)
Jermuk 12.3 °C
Yérévan 12.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!