Nagara Popular

Arménia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Arménia
suhu cai Arménia (ayeuna bulan)
Jermuk 14.4 °C
Yérévan 14.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!