Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Ushuaia — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 11.6°C dina Januari. Rata hawa peuting maximum — 4.1°C dina Januari. Rata hawa poean minimum — 0.9°C Juli. Rata hawa peuting minimum — -2.1°C Juli.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 8.9°C tetep Pebruari. Rata hawa minimum cai — 5.1°C tetep Agustus.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 78.8 mm It kacatet Desember. Présipitasi minimum — 34.4 mm It kacatet September.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!