Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Miramar — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 25.8°C dina Januari. Rata hawa peuting maximum — 17.4°C Pebruari. Rata hawa poean minimum — 13.2°C Juli. Rata hawa peuting minimum — 6.8°C Juli.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 20.9°C tetep Pebruari. Rata hawa minimum cai — 10.3°C tetep Agustus.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 68.4 mm It kacatet Nopember. Présipitasi minimum — 26.8 mm It kacatet Juni.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!