Nagara Popular
Bandingkeun cuaca

Miramar — cuaca ku bulan, suhu cai

Suhu hawa ku bulan
Rata hawa poean maximum — 26.6°C Pebruari. Rata hawa peuting maximum — 17.9°C Pebruari. Rata hawa poean minimum — 13.4°C Juli. Rata hawa peuting minimum — 7.2°C Juli.
Suhu cai ku bulan
Suhu maximum rata-rata cai — 21.1°C tetep Pebruari. Rata hawa minimum cai — 10.7°C tetep Agustus.
Présipitasi, mm
Présipitasi maksimum — 63.7 mm It kacatet Agustus. Présipitasi minimum — 35.3 mm It kacatet Mei.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!