Nagara Popular

Aljazair — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Aljazair
suhu cai Aljazair (ayeuna bulan)
Algiers 15.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!