Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Ksamil 15.5 °C
Saranda 15.5 °C
Vlora 15.4 °C
Berat 14.8 °C
Durres 14.7 °C
Tirane 14.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!