Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Ksamil 25 °C
Tirane 25 °C
Saranda 24.9 °C
Berat 24.9 °C
Durres 24.8 °C
Vlora 24.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!