Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Ksamil 22.8 °C
Saranda 22.8 °C
Vlora 22.3 °C
Berat 22.1 °C
Durres 22 °C
Tirane 21.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!