Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Tirane 23.3 °C
Durres 23.2 °C
Berat 23.1 °C
Ksamil 23 °C
Saranda 22.9 °C
Vlora 22.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!