Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Saranda 16.4 °C
Ksamil 16.4 °C
Vlora 16 °C
Berat 16 °C
Durres 15.9 °C
Tirane 15.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!