Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Ksamil 17.8 °C
Saranda 17.8 °C
Vlora 17.5 °C
Berat 17.1 °C
Durres 17 °C
Tirane 16.4 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!