Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Ksamil 26.2 °C
Saranda 26.1 °C
Berat 26 °C
Durres 26 °C
Vlora 25.8 °C
Tirane 25.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!