Nagara Popular

Albania — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Albania
suhu cai Albania (ayeuna bulan)
Ksamil 22.7 °C
Saranda 22.7 °C
Vlora 22.2 °C
Berat 22 °C
Durres 21.9 °C
Tirane 21.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!