Vendet popullore
Krahaso motit

Porto Venere — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 29°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 19.7°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 9.9°C Shkurt. Temperatura mesatare e natë minimale — 5.7°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 25.6°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 13.2°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 91.7 mm Ajo u regjistrua Mars. Reshjet minimale — 21.6 mm Ajo u regjistrua Gusht.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!