Vendet popullore
Krahaso motit

Pizzo — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 29.6°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 21.7°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 11.6°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 8°C në janar.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 27.3°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 14.4°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 89.2 mm Ajo u regjistrua Shkurt. Reshjet minimale — 14.5 mm Ajo u regjistrua Korrik.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!