Vendet popullore
Krahaso motit

Pesaro — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 29.5°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 22.5°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 9.9°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 7°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 26.3°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 10.2°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 74.4 mm Ajo u regjistrua Shkurt. Reshjet minimale — 22 mm Ajo u regjistrua Gusht.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!