Vendet popullore
Krahaso motit

Padova — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 30.7°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 20.6°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 7.2°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 3.4°C në janar.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 26.3°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 8.2°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 71.8 mm Ajo u regjistrua Maj. Reshjet minimale — 23.9 mm Ajo u regjistrua Dhjetor.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!