Vendet popullore
Krahaso motit

Olbia — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 29.8°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 21.7°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 12.5°C Shkurt. Temperatura mesatare e natë minimale — 7.4°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 25.7°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 13.4°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 56.8 mm Ajo u regjistrua Nëntor. Reshjet minimale — 8.6 mm Ajo u regjistrua Korrik.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!