Vendet popullore
Krahaso motit

Milano — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 29.3°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 18.7°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 6°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 1.8°C në janar.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 131.1 mm Ajo u regjistrua Nëntor. Reshjet minimale — 33.8 mm Ajo u regjistrua Dhjetor.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!