Vendet popullore
Krahaso motit

Maiori — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 31.6°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 20.7°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 11.3°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 6.5°C në janar.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 26.4°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 14.3°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 84.8 mm Ajo u regjistrua Shtator. Reshjet minimale — 23.7 mm Ajo u regjistrua Gusht.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!