Vendet popullore
Krahaso motit

Ishujt Galapagos — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 30.5°C Mars. Temperatura maksimale mesatare natë — 25.1°C Prill. Temperatura minimale mesatare ditore — 25.4°C Shtator. Temperatura mesatare e natë minimale — 21°C Shtator.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 27°C fiks Mars. Temperatura mesatare minimale uji — 22°C fiks Shtator.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 64.2 mm Ajo u regjistrua Shkurt. Reshjet minimale — 1.8 mm Ajo u regjistrua Gusht.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!