Vendet popullore
Krahaso motit

Herning — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 20.1°C Korrik. Temperatura maksimale mesatare natë — 13.7°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 2.7°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 0.3°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 18.6°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 1.3°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 88 mm Ajo u regjistrua Gusht. Reshjet minimale — 40.2 mm Ajo u regjistrua Prill.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!