Vendet popullore
Krahaso motit

Frederikshavn — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 19.4°C Korrik. Temperatura maksimale mesatare natë — 15.6°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 3.1°C Shkurt. Temperatura mesatare e natë minimale — 1.3°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 17.7°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 2.8°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 86.4 mm Ajo u regjistrua Gusht. Reshjet minimale — 30.6 mm Ajo u regjistrua Shkurt.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!