Vendet popullore
Krahaso motit

Esbjerg — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 19.2°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 15.6°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 3.7°C Shkurt. Temperatura mesatare e natë minimale — 1.8°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 18.5°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 2.6°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 107.7 mm Ajo u regjistrua Shtator. Reshjet minimale — 35.7 mm Ajo u regjistrua Prill.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!