Vendet popullore
Krahaso motit

Kopenhagen — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 20.6°C Korrik. Temperatura maksimale mesatare natë — 16.3°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 2.8°C Shkurt. Temperatura mesatare e natë minimale — 0.7°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 18.2°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 1.7°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 67.6 mm Ajo u regjistrua Gusht. Reshjet minimale — 30 mm Ajo u regjistrua Shkurt.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!