Vendet popullore
Krahaso motit

Aarhus — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 20.7°C Korrik. Temperatura maksimale mesatare natë — 14.7°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 3.2°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 0.8°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 17.9°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 1.8°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 70.8 mm Ajo u regjistrua Korrik. Reshjet minimale — 29.5 mm Ajo u regjistrua Shkurt.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!