Vendet popullore
Krahaso motit

Aalborg — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 20.7°C Korrik. Temperatura maksimale mesatare natë — 14.4°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 2.9°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — 0.7°C Shkurt.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 19.2°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 0.7°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 81.2 mm Ajo u regjistrua Gusht. Reshjet minimale — 34.6 mm Ajo u regjistrua Prill.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!