Vendet popullore
Krahaso motit

Spindleruv Mlyn — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 19.8°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 14.3°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — -2.1°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — -3.7°C Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 185.1 mm Ajo u regjistrua Korrik. Reshjet minimale — 48.6 mm Ajo u regjistrua Shkurt.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!