Vendet popullore
Krahaso motit

Olomouc — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 25°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 14.6°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — -0.5°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — -3.5°C në janar.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 54.9 mm Ajo u regjistrua Korrik. Reshjet minimale — 21.6 mm Ajo u regjistrua Shkurt.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!