Vendet popullore

Bangladesh — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Bangladesh
temperatura e ujit Bangladesh (muajin aktual)
Chittagong 28.5 °C
Coxs Bazar 28.3 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!