Vendet popullore

Bahrain — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Bahrain
temperatura e ujit Bahrain (muajin aktual)
Muharraq 32.9 °C
Al-Manamah 32.8 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!