Vendet popullore

Bahamas — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Bahamas
temperatura e ujit Bahamas (muajin aktual)
Nassau 29.6 °C
New Providence 29.6 °C
Eleuthera 29.5 °C
Andros 29.5 °C
Freeport 29.5 °C
Grand Bahama 29.4 °C
Abaco Islands 29.3 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!