Vendet popullore
Krahaso motit

Hinterglemm — mot Qershor

16.6°C Temperaturat gjatë ditës 8.2°C Temperaturat Night 11 Ditë me diell 15.7-16 Sun (orë) 13 Ditë me shi 166.4 mm Reshje 0°C temperatura e ujit
Temperatura e ajrit
2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013
Temperatura maksimale ditore 29.5°C — 30 Qershor 2019.
Temperatura maksimale natë 19°C — 27 Qershor 2019.
Temperatura minimale ditore 4.7°C — 2 Qershor 2013.
Temperatura minimale Natën -0.5°C — 27 Qershor 2013.
Ditë me diell, me re dhe të zymtë
Reshje, mm
Reshjet maksimale 174.5 mm — Maj. Reshjet minimale 57.2 mm — Nëntor.
Shpejtësia e erës, km / h
Shpejtësia maksimale e erës 8.1 km / h — Jan. Shpejtësia e erës minimale 5.7 km / h — Augustus.
Numri i orëve me diell
Numri maksimal i orëve me diell në ditë 9.7 h. — Korrik. Numri minimal i orëve me diell në ditë 4.6 h. — Jan.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!