Vendet popullore
Krahaso motit

Hinterglemm — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 18.9°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 9.6°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — -2.3°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — -8.1°C Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 176.6 mm Ajo u regjistrua Qershor. Reshjet minimale — 57.2 mm Ajo u regjistrua Nëntor.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!